Sponzorji 2016

Sponzorji 2017

LOGO sloxcup original

 

cube

Kolesa nemškega proizvajalca CUBE, dobro poznana predvsem v Evropi, pa tudi drugod po svetu. Kolesa CUBE se ponašajo z odlično kvaliteto in zelo konkurenčnimi cenami. Veljajo kot ena najboljših izbir za nakup. Na področju Slovenije in Balkana jih zastopa podjetje Keindl Sport. SPonzorska sredstva pa so za sezono 2017 zagotovili v podjetju ENERGIJA, kolesa si lahko ogledate tudi na Mojekolo.si

V enduro svetu so zelo močno podprti s svojo lastno tekmovalno ekipo Cube Action Team

s2p


Mlado inovativno podjetje, ki je na krilih Dr. Boruta Fonde razvilo edinstven koncept nastavitve kolesarja na kolesu s pomočjo direktnih meritev sil na pedalu.

 

Clip_18

MTB Trail Center Kočevsko, je ena najbolj razvijajočih se MTB lokacij v Sloveniji. S svojimi traili za XC vožnjo, FLOW progo primerno tako za izkušene kot manj izkušene riderje in višinsko razliko čez 300vm je odlična lokacija za obisk. Omogoča odlično izvedbo treningov klubom tako iz XC kot Enduro scene.

energija

Energija je priznana in uveljavljena znamka kolesarske trgovine v SLoveniji, je sinonim za strokovnost in prijaznost, kjer vam bodo postregli z nasveti kolesarji, tekmovalci in trenerji kar predstavlja odlično kombinacijo, ki zagotavlja strokovno pomoč na najvišjem nivoju.
v trgovini Energija boste našli kolesa znamke CUBE, čevlje znamke GAERNE, čelade znamk SELEV, IXS, 100%, oblačila Endura, gume MAXXIS, merilce moči POWERTAP in SRM in še mnogo več.